Известие

Collapse
No announcement yet.

Аре сега да видим кой колко знае

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аре сега да видим кой колко знае

Здравейте алфисти и гости на клуба имам едно малко проблемче и незнам вече каде да отида, щото никаде не ме искат ИМАЛ СЪМ alfa да ги е... в майсторите. Та нещо ми хлопа, но не е даска а е нещо на колицата, предно дясно колело (поне от нея страна се чува). Идва леко и тихо, усилва се и изчезва. После пак се появява и пак си отива. Вече проблема е дуг, щото шума не се губи, загнезди се за дълго в моята хубавица. Ходих на мастер и ми каза ,че не е каре, не е в спирачките и не е в главата ми а е някаде там каде не знам.
    Та с две думи като дам гас хлопа, като отнема педала спира, и така около 2-3 дни после го няма след някой друг ден пак . После, не се променяше от педераса на гаста, а сега го има и на свободен ход(по инергия) за сега движа с Rover-a ама... до кога, аз си я изкам . Ако някой може да даде савет нека пише, благодаря предварително
    Alfa romeo146 1.9 JTD 105k.c
    Rover200 2000 105k.c

Опиши горе-долу какъв е шума....
    От дясно имаш един висящ лагер на дългата полуоска,да не е от него... може да са още поне 10 неща, опиши какъв е стържене, удар,виене....кога го прави-
    И ще хвърлим един боб да видим кой е най-добрата врачка
    А сега се сетих, един приятел имаше подобно стържене (като метал в метал) и всеки път го правеше в различни обстоятелства (както казваш ти) и накрая се оказа,че му заяжда спирачното цилиндърче
    Last edited by 455115; d.m.y г., 00:57.

Comment

чува се нещо като тъп удар все едно нещо увлича. но сега е по зле, имам усещането че колата играе настрани, в баир надолу без гас
      Rover200 2000 105k.c

Comment

тъка-тъка такъв шум
        7/8 с удулжено III-то време
        Rover200 2000 105k.c

Comment

Първоначално публикувано от djoni78 Покажи съобщение
          Здравейте алфисти и гости на клуба имам едно малко проблемче и незнам вече каде да отида, щото никаде не ме искат ИМАЛ СЪМ alfa да ги е... в майсторите. Та нещо ми хлопа, но не е даска а е нещо на колицата, предно дясно колело (поне от нея страна се чува). Идва леко и тихо, усилва се и изчезва. После пак се появява и пак си отива. Вече проблема е дуг, щото шума не се губи, загнезди се за дълго в моята хубавица. Ходих на мастер и ми каза ,че не е каре, не е в спирачките и не е в главата ми а е някаде там каде не знам.
          Та с две думи като дам гас хлопа, като отнема педала спира, и така около 2-3 дни после го няма след някой друг ден пак . После, не се променяше от педераса на гаста, а сега го има и на свободен ход(по инергия) за сега движа с Rover-a ама... до кога, аз си я изкам . Ако някой може да даде савет нека пише, благодаря предварително

Колега;като не те искат в Русе ела в Шумен,няма да те върна пък и не е чак толкова далеко.
          А проблемите могат да са повечко и не ми се чеше езика с празни приказки.
          Поздрави.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

hi

Колега привет, това като авто-майсторите в нащо Русе сигурно няма никъде другаде мен ме питаха веднъж "Аве братле свършиха ли другите коли че си зема Алфа ве :"
            Немога да ти помогна с проблема, но има един майстор в Дружба 1 който ще се отнесе поне с подобаващо уважение казва се Пенчо и работи в Citroen - Ruse, надявам се да ти помогне.
            Всичко хубаво и успех.
            Attached Files
            1.3 boxer

Comment

на пежака имах такъв проблем.първо мислех скоростна кутия без масло,налях и пак,после си казах лагер на съединител ,смених всичко и пак.накрая се оказа паразитен лагер или ролка както някой казват и ок.не знам на алфите дали го има.при мен се чуваше и при угасен мотор по енерция.

Comment

Първоначално публикувано от djoni78 Покажи съобщение
                тъка-тъка такъв шум
                7/8 с удулжено III-то време

Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Благодаря за съветите и насоките, надявам се другата седмица да съм малко по-свободен и да си оправя колицата, като стане всичко ясно ще пиша какво е било и какво ми е коствало за да са подготвени всички ако на някой му се случи
                  Rover200 2000 105k.c

Comment

Working...
                  X